Over Ons

Over Omnia

Omnia omarmt de cryptocurrency blockchain technologie, met als missie om investeren in mining toegankelijk te maken voor iedereen,
ongeacht zijn of haar technische kennis op het gebied van digitale valuta's.

Waarom minen met Omnia?

Omnia proud partner of Genesis Mining, het toonaangevende cryptocurrency-miningbedrijf en leverancier van hashpower. Wij bieden een eenvoudige strategie om simpel te beginnen met cryptocurrency mining, zowel voor grote als kleine nieuwe miners. Wij bieden lifetime mining services en contracten aan voor Bitcoin mining en alternatieve cryptovaluta's in onze pakketten. Wij zijn een groep professionals met jaren ervaring in deze branche, sinds het ontstaan van de Bitcoin. Wij hebben een schaalbare infrastructuur dat veilig en volledig geoptimaliseerd is naar de vraag in cryptocurrency.

Omnia vertegenwoordigers

Paulo Tuynman

Omnia


Amira Tuynman

Omnia


Onze oplossing

De Bitcoin mining farm markt raakt steeds meer overvol en de moeilijkheidsgraad gaat steeds verder omhoog, vandaar dat wij ook steeds meer focussen op Altcoins en steeds op zoek zijn naar de volgende opkomende cryptocurrency om te minen. Bitcoin is nog steeds de ultieme koploper in de markt en de vraag is enorm hoog. Wij bieden daarom nog steeds lifetime contracten aan en blijven onze datacenters optimaliseren naar de vraag van onze klanten.

Omnia maakt mining eenvoudig

Omnia biedt unieke mining services aan. Zodra een pakket is aanschaft, begint het minen direct zonder moeilijke installaties. Het scheelt enorm in tijd, energie, apparatuur en moeite om dit alles te onderhouden, evenals het koelen van hardware.

Wij hebben een gebruiksvriendelijke webapplicatie om je dagelijkse uitbetalingen bij te houden en je huidige Hashpower te upgraden.

Lifetime Mining Strategie

Onze lifetime mining contracten hebben geen open einde. Wanneer je contract niet meer winstgevend is, dan zetten we automatisch de Hashpower om naar andere winstgevende Altcoins. Dit is mogelijk door onze unieke mining strategie, waarin we 50% van de Hashpower her-investeren elke 500 dagen. Deze methode maakt mining mogelijk, integendeel tot het verleden waarin een mining contract niet meer winstgevend was zonder optie om te veranderen. Lifetime minen met Omnia, zowel op lange als korte termijn, blijft rendabel en veilig.

Altcoins minen

Sinds het ontstaan van de Bitcoin zijn ook vele andere Altcoins in de markt ontstaan met unieke en innovatieve oplossingen. Het delven van Altcoins is een groot onderdeel van onze strategie, want wij zijn bewust van de waarde en de toekomst hierin. Wij voegen alleen Altcoins toe die winstgevend zijn, een sterke technologie (algoritme) hebben en een sterke community heeft van miners. Wij luisteren naar de vraag van de markt en voegen op basis daarvan Altcoins toe aan onze pakketten.

Thomas Hintermaier | Chief Technology Officer | Omnia

Thomas Hintermaier, is een expert op het gebied van technologie en internet. Hij was al aanwezig op de frontlinie van het vak sinds 1988. Jaren ervaring en kennis in deze complexe specialisatie hebben hem een eervolle reputatie aangedaan.

Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in projecten gericht op internet services. Met de komst van cryptocurrency heeft hij Omnia opgebouwd en zijn kennis toegepast om uit de groeien tot een duurzaam en succesvolle onderneming.