Mining Datacenters

Mining Farms en Datacenters

Onze mining farms en datacenters zijn de grootsten ter wereld. Een zelfregulerend en koelende omgeving, waardoor het efficiënter is dan traditionele cryptocurrency mining.

Enigma Ethereum Mining Farm IJsland

Omnia, proud partner of Genesis Mining, heeft 's werelds grootste Etherum mining farm. Ethereum is een gedecentraliseerde, zelfstandige economie. Dit platform nodigt uit tot slimme contracten die worden uitgevoerd op blockchain. Hierdoor kunnen ontwikkelaars zelf applicaties bouwen om unieke oplossingen te bieden voor problemen, zonder enige downtime. Een van de grootste projecten rondom Ethereum is het partnerschap van Microsfot met Consensys, die Ethereum Blockchain als dienst aanbiedt (EBaas).

Bitcoin Mining Datacenter IJsland

Sinds het ontstaan van de Bitcoin is de moeilijkheidsgraad van het minen enorm toegenomen. De hardware die een aantal jaren terug werd gebruikt, zijn op dit moment niet goed genoeg meer om Bitcoins te minen. Deze mining farm en de apparatuur is speciaal gemaakt voor optimale prestatie. We zijn altijd op zoek naar de beste technologie voor onze klanten.

Dash Mining Farm IJsland

X11 is een mining algoritme speciaal ontworpen voor Dash, Lite coins en andere Altcoins. X11 is anders dan Scrypt en andere mining algoritmes, welke enorm energie efficiënt is met gebruik van GPU of CPU tijdens het minen. X11 kan mining hardware meer verkoelen en heeft minder operationele kosten. Deze algoritme en manier van minen wordt door vele mining farms gebruikt.

Beheerd en onderhouden door Genesis Hive

De Hive software is ontwikkeld en aangeboden door onze parter Genesis Mining, waardoor wij onze mining activiteiten digitaal en accuraat kunnen beheren. Samen met Genesis Mining, gebruiken wij dit platform al vanaf het ontstaan van ons bedrijf. Wij gebruiken het om onze mining farms en datacenters te managen, met groot succes. De Hive wordt constant verbeterd en ontwikkeld om alle grootschalige mining-activiteiten van de wereld in de toekomst aan te kunnen.